Στο περιεχόμενο
Υποργείο Εξωτερικών της Φινλανδίας

Διεθνής Διαγωνισμός Τραγουδιού φέρνει τα νέα ταλέντα κάθε πέντε χρόνια στη Φινλανδία - Πρεσβεία Φινλανδίας, Αθήνα : Επικαιρότητα

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ, Αθήνα

Χατζηγιάννη Μέξη 5
115 28 Αθήνα
Τηλ:- +30-210-72 55 860
E-mail: sanomat.ate@formin.fi
Ελληνικά | Suomi | English | Svenska |  |  | Instagram
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα
 
Ειδήσεις, 16/11/2018

Διεθνής Διαγωνισμός Τραγουδιού φέρνει τα νέα ταλέντα κάθε πέντε χρόνια στη Φινλανδία

Ο διεθνής διαγωνισμός τραγουδιού Mirjam Helin θα διοργανωθεί στις 20-29 Μαΐου 2019. Υπάρχει ακόμη χρόνος για αιτήσεις!

Ο διεθνής διαγωνισμός τραγουδιού Mirjam Helin είναι γνωστός τόσο για το υψηλό του επίπεδο όσο και για το ευρύ και απαιτητικό του ρεπερτόριο. Οι νέοι τραγουδιστές μπορούν να συμμετέχουν χωρίς καμία χρέωση. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Μουσικό Κέντρο του Ελσίνκι τον προσεχή Μάιο με πολύ δελεαστικά βραβεία για τα νέα ταλέντα. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν γυναίκες που γεννήθηκαν το 1989 ή αργότερα και άνδρες που γεννήθηκαν το 1987 ή αργότερα.

Ο Φινλανδικός Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός (Yle) θα μεταδώσει ζωντανά τον διαγωνισμό τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο. Οι διαγωνιζόμενοι που θα φτάσουν στον τελικό, θα έχουν την ευκαιρία να τραγουδήσουν με τη Φινλανδική Συμφωνική Ορχήστρα Ραδιοφωνίας, την οποία διευθύνει ο Hannu Lintu.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τον πρόεδρο Jorma Silvasti, τον Olaf Bär, τον Ben Heppner, την Vesselina Kasarova, τον François Le Roux, τον Waltraud Meier, την Deborah Polaski και την Kiri Te Kanawa. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως τις 14 Δεκεμβρίου το αργότερο! 


pdfMirjam Helin Singing Competition 
The competition webpage

Εκτύπωση σελίδας

Αυτό το κείμενο

Ενημέρωση 16/11/2018


© Πρεσβεία Φινλανδίας, Αθήνα | Στοιχεία επικοινωνίας