Στο περιεχόμενο
Υποργείο Εξωτερικών της Φινλανδίας

Oranssi Pazuzu και Hexvessel live in Athens - Πρεσβεία Φινλανδίας, Αθήνα : Επικαιρότητα

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ, Αθήνα

Χατζηγιάννη Μέξη 5
115 28 Αθήνα
Τηλ:- +30-210-72 55 860
E-mail: sanomat.ate@formin.fi
Ελληνικά | Suomi | English | Svenska |  |  | Instagram
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα
 
Ειδήσεις, 14/9/2016

Oranssi Pazuzu και Hexvessel live in Athens

Oranssi Pazuzu και Hexvessel στο Gagarin 205 την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

Oranssi Pazuzu

Photo: Maija Lahtinen
Oranssi Pazuzu

Ψυχεδελικό black metal απ’τη γη του απολύτου, που το τοπίο της μεταβαίνει από το συνεχόμενο σκότος στο συνεχόμενο φως για να επιστρέψει στο σκότος. Και ξανά στο φως, ο ήχος των Oranssi στέκεται διαρκώς πέρα από το δυισμό, συγγενής και των δύο αλλά και ελεύθερος ως βιογράφος τους.

Οι Oranssi Pazuzu είναι ένα σπουδαίο γεγονός, μια μπάντα που πραγματικά δημιούργησε δικό της είδος πειραματιζόμενη στη σύζευξη αλλά και στα ακρότατα της ψυχεδέλειας και του black metal και που προσφέρει αναλόγου βάρους μοναδικές εμπειρίες.

Hexvessel

Photo: Tekla Valy
Hexvessel

Δεν είναι πολλές οι φορές που ένα crossover όνομα έρχεται για συναυλία στην πόλη ακριβώς “τη στιγμή που συμβαίνει”: τώρα, με τους Hexvessel, είναι μια από αυτές τις στιγμές.

Οι Hexvessel έχουν βγάλει ήδη τρεις δίσκους από το 2011 μέχρι σήμερα – ηχογραφήσεις στη διάρκεια των οποίων ο ήχος τους εμπλουτιζόταν διαρκώς. Φαίνεται πως ο μουσικός τύπος δεν βρήκε εύκολο να κατατάξει κάπου το When We Are Death, το άλμπουμ που κυκλοφόρησαν οι Hexvessel στις αρχές του 2016 – κατέφυγαν, λοιπόν, στο να καταγράψουν τις εκλεκτικές, μακρινές ή κοντινές, με ονόματα διαμετρήματος Doors, Uncle Acid, Jethro Tull, Bowie και Ghost. Αρκετά αντικρουόμενοι μεταξύ τους, αυτοί οι “συγγενείς”, όμως ακριβώς αυτό είναι που κάθιστά το live των Hexvessel ίσως το πιο ενδιαφέρον της σεζόν.

Περισσότερες πληροφορίες
Oranssi Pazuzu
Hexvessel
Gagarin 205

Εκτύπωση σελίδας

Αυτό το κείμενο

Ενημέρωση 15/9/2016


© Πρεσβεία Φινλανδίας, Αθήνα | Στοιχεία επικοινωνίας