Στο περιεχόμενο
Υποργείο Εξωτερικών της Φινλανδίας

Kanta-Hämeen keskussairaala αναζητά ιατρούς - Πρεσβεία Φινλανδίας, Αθήνα : Επικαιρότητα

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ, Αθήνα

Χατζηγιάννη Μέξη 5
115 28 Αθήνα
Τηλ:- +30-210-72 55 860
E-mail: sanomat.ate@formin.fi
Ελληνικά | Suomi | English | Svenska |  |  | Instagram
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα
 
Ειδήσεις, 14/9/2015

Kanta-Hämeen keskussairaala αναζητά ιατρούς

για κλινική φυσιολογία, κλινική νευροφυσιολογία και παθολογική  ογκολογία.

Το νοσοκομείο αναζητά ένα ειδικό ιατρό σε κλινική φυσιολογία, ένα σε κλινική νευροφυσιολογία και ένα ειδικό ογκολόγο στο γενικό νοσοκομείο  “Kanta-Hämeen keskussairaala”. 

Άλλα στοιχεία

Σταθερό ωράριο 38,25 ώρες την εβδομάδα, ενδέχεται να υπάρχουν υποχρεωτικές εφημερίες. Οι τελικές αμοιβές καθορίζονται από τη έγκυρη Σύμβαση παροχής ιατρικών υπηρεσιών και από τις οδηγίες για τα εγκεκριμένα κριτήρια πρόσληψης της υγειονομικής περιοχής. Αρχικός μισθός περίπου 5.000 € το μήνα. Ξεχωριστή μισθοδοσία για τις νυχτερινές εφημερίες και/ή εφημερίες τα Σαββατοκύριακα με μια ειδική συμφωνία. 

Εκτιμάμε

Εργασιακή εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα καθηκόντων και εξετάσεων.  

Προσφέρουμε

Στους επιλεγέντες υποψήφιους προσφέρουμε π.χ. τα παρακάτω:
- Δωρεάν εντατικά μαθήματα φινλανδικής γλώσσας, τα οποία θα διοργανωθούν στην Αθήνα, Ελλάδα
- βοήθεια σχετικά με τη μετεγκατάσταση στη Φινλανδία, π.χ. εύρεση κατοικίας, εξεύρεση σχολείου/παιδικού σταθμού για τα παιδιά σας, επαφές με τις διοικητικές υπηρεσίες (εφορία, δήμος, ληξιαρχείο)
- Συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη
- Βοήθεια σχετικά με την άδεια άσκησης επαγγέλματος από την αρμόδια αρχή της Φινλανδίας και με τις μεταφράσεις σχετικών εγγράφων 

Απαιτούμε

Αναγνώριση άδειας άσκησης επαγγέλματος ειδικού ιατρού από αρμόδιο αρχή Κράτους μέλος ΕΕ  στο συγκεκριμένο τομέα ιατρικής και τουλάχιστον τρία χρόνια προϋπηρεσία στα καθήκοντα ειδικού ιατρού. Γνώση της φινλανδικής γλώσσας τουλάχιστον στο επίπεδο Β1-Β2. 

Γενικά

Η υγειονομικής περιοχή “Kanta-Häme” είναι μέρος του συστήματος δημόσιας υγείας της Φινλανδίας. Οι μονάδες των  πόλεων Hämeenlinna ja Riihimäki του γενικού νοσοκομείου  “Kanta-Hämeen keskussairaala” παρέχουν ένα άνετο περιβάλλον εργασίας και ποικίλες ευκαιρίες για συνεχιζόμενη εκπαίδευση με την υποστήριξη του εργοδότη. Oι δυο πόλεις, Hämeenlinna και Riihimäki, βρίσκονται σε μικρή απόσταση και καλά συνδεδεμένα με την πρωτεύουσα και την περιοχή της Pirkanmaa. Η περιοχή προσφέρει επίσης πολλές δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου, είτε πολιτιστικές είτε αθλητικές.  Περισσότερες πληροφορίες: http://www.khshp.fi/

Η υγειονομικής περιοχή παράγει ειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες για τους 175 000 κατοίκους των 11 δήμων της.  Αριθμός υπαλλήλων ανέρχεται συνολικά σε περίπου 2200 άτομα. Διαθέτουμε διαμερίσματα προς ενοικίαση στην περιοχή των νοσοκομείων. Οι υπάλληλοι έχουν επίσης τη δυνατότητα για προσιτές διακοπές στις εξοχικές κατοικίες στο Vuokatti και Saariselkä. Στην περιοχή της πόλης Hämeenlinna υπάρχουν περισσότερες λύσεις για καλοκαιρινές αποδράσεις των υπαλλήλων για τα Σαββατοκύριακα. Οι Σύλλογοι Προσωπικού στη Hämeenlinna και Riihimäki προσφέρουν πολλές αθλητικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. 

Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλο το νοσοκομείο “Kanta-Hämeen keskussairaala”. 

Πώς να υποβάλετε αίτηση

Παρακαλώ στείλτε το βιογραφικό σημείωμα και μια συνοδευτική επιστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην Kirsi Melvola-Georgakarakou, 00 358 44 7832 383, e-mail: service@bbi-finland.fi , στο πεδίο “θέμα”: KHSHP 

Η τελευταία μέρα για την υποβολή αιτήσεων θα είναι 18 Σεπτ. 2015.

Εκτύπωση σελίδας

Ενημέρωση 14/9/2015


© Πρεσβεία Φινλανδίας, Αθήνα | Στοιχεία επικοινωνίας