Στο περιεχόμενο
Υποργείο Εξωτερικών της Φινλανδίας

Embassies support Athens Pride - Πρεσβεία Φινλανδίας, Αθήνα : Επικαιρότητα

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ, Αθήνα

Χατζηγιάννη Μέξη 5
115 28 Αθήνα
Τηλ:- +30-210-72 55 860
E-mail: sanomat.ate@formin.fi
Ελληνικά | Suomi | English | Svenska |  | 
Μικρότερα γράμματαΜεγαλύτερα γράμματα
 
Ειδήσεις, 10/6/2014

Πρεσβείες υποστηρίζουν το Athens Pride

Οι Πρεσβείες της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Δανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, των Ηνωμένων Πολιτών, της Ιρλανδίας,  του Καναδά, της Νορβηγίας, της Ολλανδίας, της Σουηδίας και της Φινλανδίας εξέδωσαν σήμερα την ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι Πρεσβείες της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Δανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, των Ηνωμένων Πολιτών, της Ιρλανδίας,  του Καναδά, της Νορβηγίας, της Ολλανδίας, της Σουηδίας και της Φινλανδίας στην Ελλάδα υποστηρίζουν το Athens Pride που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2014.

Οι χώρες μας υποστηρίζουν σθεναρά τα δικαιώματα των LGBT  ατόμων, και δεσμεύονται υπέρ των οικουμενικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι χώρες μας, μαζί με τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών, συμμετέχουν ενεργά στις διεθνείς προσπάθειες για την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού και την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου. Ως εκ τούτου, υποστηρίζουμε τις προσπάθειες των οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και των ΜΚΟ, όπως το Athens Pride, των οποίων οι δράσεις είναι καταλυτικές για αυτή τη μάχη κατά των διακρίσεων.

Εκτύπωση σελίδας

Αυτό το κείμενο

Ενημέρωση 6/6/2014


© Πρεσβεία Φινλανδίας, Αθήνα | Στοιχεία επικοινωνίας